1. Početna
  2. Posuđe
  3. Setovi lonaca

Korkmaz Erna 8u1 set posuđa

Korkmaz
  • Šifra: A1963
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: 18/10 Cr-Ni nehrđajući čelik
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 167,50 € (1.262,03 kn)

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Set se sastoji od posude 16 (promjer) x 9 (visina) cm, kapaciteta 1,8 l posude 20x11 cm, kapaciteta 3,4 l posude 24x12 cm, kapaciteta 5,3 l posude 24x8 cm, kapaciteta 3,5 l Baza omogućuje homogenu provodljivost topline Ergonomske i hladne ručke Polirane vanjske površine visokog sjaja Poklopac od nehrđajućeg čelika Pogodno za indukcijske ploče i perilicu posuđa Korkmaz Erna osam je dijelni set posuđa izrađen od nehrđajućeg čelika. Pažljivo polirane vanjske površine koje održavaju sjaj. Solar Base sustav koji osigurava homogeno provođenje topline te pruža maksimalnu uštedu vremena i energije. Prije prve uporabe očistite vrućom vodom i tekućinom za pranje. Posuđe neostavljajte prazno na zagrijanom štednjaku. Zahvaljujući ravnim poklopcima ne zauzima puno prostora u perilici posuđa.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi