1. Početna
  2. Daske i stalci
  3. Antibakterijske daske

Joseph Joseph Duo savitljiva daska za rezanje

Joseph Joseph
  • Šifra: J80019
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: siva
  • Proizvođač: Joseph Joseph
  • Cijena: 127,00 kn

Opis

JosephJoseph Duo daska za rezanje idealna je za rezanja mesa, voća, povrća ili začina. Nakon uporabe, samo dršku stisnete kako bi napravili lijevak i narezano voće ili povrće ili meso na najjednostavniji način prebacite u lonac ili tavu. S ovom daskom možete zaboraviti na prljave površine nakon rezanja.

Tehničke karakteristike

Napomena: ovaj proizvod nije deklariran kao otporan na rezanje i tragove noža, niti podliježe garanciji od strane proizvođača. Daska je od mekane plastike kako se noževi ne bi tupili (knife friendly).

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi