1. Početna
  2. Posuđe
  3. Wokovi

Ibili Luxe wok s poklopcem

Ibili
  • Šifra: IB404230
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Materijali: aluminij/staklo
  • Dimenzije: 30 cm
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Ibili
  • Cijena: 84,00 €

Opis

Ibili proizvodi vrlo kvalitetno kuhinjsko posuđe, pribor i kuhinjske gadgete od 1942. godine. Kontinuirane inovacije proizvoda i prilagodba zahtjevima tržišta stvorila je vjernu bazu kupaca. Ibili posuđe jamči uštedu novca, održivost te maksimalnu energetsku učinkovitost. Kuhinjski pribor i gadgeti odraz su funkcionalnosti, dizajna i kvalitete materijala. Vrlo su traženi u našem asortimanu!

Tehničke karakteristike

Tradicionalni azijski wok s modernim detaljima. Izrađen je od non-stick aluminija s dnom koji se može koristiti sa svim vrstama štednjaka. U setu se nalazi stakleni poklopac sa silikonskim rubom koji se zbog dizajna ručke može postaviti okomito na stol ili pult. Nagnuti dizajn posude omogućuje sigurnu pripremu hrane bez brige da će se posuda prepuniti.

Za sve vrste štednjaka: plinske, električne, indukcijske i vitrokeramičke.
Ručka od bukve je ručno polirana i glatka je te dobro leži u ruci.
Posuda woka je otporna na toplinu i ne deformira se lako.
Posuda od aluminijske legure bez štetnih metala. Može podnijeti visoke temperature i brzo se zagrijava.
Tough Pan poklopac od visokokvalitetnog kaljenog stakla sa silikonskim rubom. Siguran je i izdržljiv, praktičan i udoban za korištenje.
Lijevani aluminij
Wok s poklopcem
Za indukciju, staklokeramiku, električni i plinski štednjak
PPG Xylan Plus non-stick premaz
Rub poklopca zaštićen silikonom
Promjer 30 cm
Visina 8,5 do 12 cm (s poklopcem)

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi