1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Posude za voće i predjela

Emile Henry Grand 2u1 keramička zdjela za čuvanje voća i povrća

Emile Henry
  • Šifra: EH348765
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: burgundy
  • Materijali: vatrostalna keramika
  • Dimenzije: 35,8 cm
  • Model: nije pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Emile Henry
  • Cijena: 149,50 €

Opis

Vrhunsko keramičko posuđe ručne izrade

Profesionalni rezultati kod kuće zahvaljujući inovativnoj vatrostalnoj keramici. Jednostavno, zdravo i vrlo otporno, Emile Henry posuđe stvoreno je od jedinstvene mješavine gline bogate vatrostalnim svojstvima, po cijenjenoj recepturi bez naftnih derivata i nanomaterijala.

Proizvedeno u Francuskoj

Proizvodimo keramičko posuđe koje vam omogućuje pripremu najukusnijih jela s lakoćom. Emile Henry oduvijek je bio predan francuskom umijeću. Ostajemo vjerni našoj povijesnoj lokaciji u Marcignyju, duboko u srcu Burgundije, i ponosni smo što doprinosimo očuvanju tradicionalnih vještina. Svaki naš keramički proizvod ručno je izrađen i potpisan od strane jednog od majstora iz naše radionice. Svi proizvodi tvrtke Emile Henry izrađeni su u Francuskoj i imaju jamstvo 10 godina.

Prije svega zdravlje!

Proizvodi Emile Henry proizvedeni su od burgundske gline i isključivo od prirodnih materijala. Sve su sirovine sigurne za hranu i zadovoljavaju najstrože propise za upotrebu hrane.

Tehničke karakteristike

Zdjela pruža elegantnu prezentaciju voća u svom plutenom poklopcu, dok nudi prostor za čuvanje svježeg luka, cikle ili krumpira i izvan pogleda u svojoj keramičkoj podlozi.
Unutra, nedostatak svjetla odgađa klijanje, a 3 male rupice pružaju pravu količinu ventilacije za stvaranje istih uvjeta kao minijaturni podrum, u vašoj kuhinji ili blagovaonici.
Pluto je prirodni repelent (odbija) za mušice, to je važno za čuvanje voća. Zato su čepovi za boce vina od pluta.
Pluto je i premazano slojem pčelinjeg voska i lako se pere.
Na stolu ili radnoj površini Storage Bowl čini atraktivan i moderan središnji dio.

Vanjska duljina 36 cm
Visina 15,7 cm
Unutarnja duljina 34,3 cm
Unutarnja visina 10 cm
Kapacitet 6,5 l
Težina: 3,14 kg
Keramika bez olova, kadmija i nikla

Prodaje se po komadu. Cijena je za 1 kom.

Katalog-EH-zdjela

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi