1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Do 50% popusta na vrhunsko de Buyer posuđe i kuhinjski pribor

Do 50% popusta na vrhunsko de Buyer posuđe i kuhinjski pribor

Dućan s kuhinjskim blagom otvara jesensku sezonu tradicionalnom ponudom vrhunskog posuđa i kuhinjskog pribora francuske ikone kulinarstva de Buyer. Očekuju vas popusti do 50%. Iskoristite Dane de Buyera i vrhunskim posuđem podignite vrijednost svoje kuhinje!


Sigurnost i vrhunska kvaliteta posuđa

Uz de Buyer posuđe dobivate sigurnost i kvalitetu koju izuzetno cijene i vrhunski šefovi.

Genijalne tave, standardne i one duboke, za meso, ribu, palačinke, povrće, jednostavno vas moraju oduševiti. Jednako tako posude za pirjanje, lonci od vrhunskog inoxa, kao i bakreno posuđe koje zahtjeva posebnu pažnju ali istovremeno pruža kraljevski doživljaj u svakoj kuhinji.


 

Savršena kuhinjska pomagala i pribor


Noževi i rezači od najboljeg čelika, savršene oštrice i ergonomske drške trajati će vječno, uostalom kao sve što gotovo 200 godina izrađuju u de Buyer manufakturi.

Tu su i nezaobilazni kalupi, raznovrstan pribor i vrhunska pomagala. 


 

Gdje kupiti?


Ne propustite posjetiti naše maloprodajne jedinice u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Zadru, Puli i Ljubljani, a tu je za vas i naš web shop u svako doba dana.
 

 Katalozi


Omogućili smo vam jednostavnost pregleda i kupnje svega što poželite imati u svojoj kuhinji.


 

Napomena o kupnji


Akcija na proizvode iz kataloga vrijedi u našem cijelom prodajnom sustavu. Popusti se ne zbrajaju, tj. na akcijske cijene nije moguće ostvariti dodatne popuste. Akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dotupne na skladištu u Hrvatskoj. Ukoliko naručenog proizvoda više nema na skladištu jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti.