1. Početna
  2. Pomagala i pribor
  3. Ribeži, rezači, preše

de Buyer Swing Plus mandolina

DE BUYER
  • Šifra: 2015.03
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Materijali: composite polymer/nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 44,5x19,5 cm
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 142,00 € (1.069,90 kn)

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

de Buyer Swing Plus mandolina je izrađena od nehrđajućeg čelika i polimerske mješavine. Dvostruka horizontalna oštrica, glatka. 2 dvostruke Julienne oštrice, 4 i 10 mm. Rezanje se može regulirati na debljinu od 0,5 do 10 mm uz korake od 0,5 mm. Komplet, s ergonomskim potiskivačem i klizačem. Za glatke ili valovite okrugle ploške, julienne rezanje od 4 do 10 mm, vafl rez. Njega: oprati noževe rukom. Okvir se može prati u perilici. Ravna oštrica ima istu upotrebu kao kuhinjski nož. Idealna za rezanje čvrstog voća ili povrća, ali nije pogodna za rajčice.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi