Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Roštilj i Pušnice
  3. Briketi za dimljenje
Bradley Smoker briketi za dimljenje Special blend, 48 komada

Bradley Smoker briketi za dimljenje Special blend, 48 komada

  • Šifra: BTSB48
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: GRAKKA
  • Cijena: 306,00 kn (40,80 € )
Artikl je dodan u košaricu!
Ključ uspjeha pušnica Bradley krije se u briketima s okusima Bradley. Briketi se proizvode povezivanjem točno određene količine iverja tvrdog drva kontroliranim pritiskom do određene gustoće. Okus dima određen je vrstom drveta koje izgara.

Joha i javor daju bogat, specifičan okus i uglavnom se upotrebljavaju za pripremu plodova mora, šunke i slanine.

Snažniji i vrlo specifični okusi prosopisa i oraha uglavnom se upotrebljavaju za dimljenje govedine i svinjetine, poput svinjskih plećki i goveđih prsa.

Jabuka i trešnja daju slađi, blaži okus dima, koji se uglavnom upotrebljava s mesom peradi i divljači.

Briketima s okusom koji se upotrebljavaju u pušnicama Bradley potrebno je 20 minuta da izgore i pritom stvaraju čist okus dima. Kako briket izgara iz komore za izgaranje polako ga istiskuje sljedeći brikistiskuje sljedeći briket i gasi se u posudi vode. Taj se ciklus nastavlja dok god u pušnici ima briketa.

Okus dima nastaje u prvim trenutcima izgaranja drva. Jednom kad drvo stvori dovoljno topline da samo nastavi gorjeti, stvara i visoku temperaturu, kiseline, smolu i plinove. To će utjecati na okus i izgled dimljene hrane. U tom stadiju izgaranja drva nemate kontrolu nad uvjetima pečenja. S briketima s okusom Bradley više ne morate nagađati.
Tehničke karakteristike

Briketi s okusom Bradley sprječavaju stvaranje neželjene topline. Dim koji nastaje izgaranjem briketa Bradley četiri je puta čišći od dima koji nastaje izgaranjem jednakog rastresenog iverja koje izgara u tavi ili komori za izgaranje.

Jednom briketu u pušnici Bradley potrebno je 20 minuta da izgori. Uporabni troškovi pušnice tako iznose manje od 10 kuna po satu.

Sastav

Briketi s okusom Bradley proizvode se od prirodnog drva bez aditiva. Ispitivanja koje je proveo Institut za tehnologiju u Britanskoj Kolumbiji pokazala su da je dim koji nastaje izgaranjem briketa Bradley četiri puta čišći od dima koji nastaje izgaranjem jednakog iverja koje izgara u tavi ili komori za izgaranje.

99,98 % briketa čine prirodna tvrda drva ili drva voćaka
0,02 % čini kolagen, prirodna tvar koja služi za povezivanje

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 10% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi