Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Plinski roštilji

Barbecook Siesta 412 BE plinski roštilj

Barbecook
  • Šifra: 2239241020
  • Dostupnost: Dostupno
  • Model: plinski roštilj
  • Proizvođač: Barbecook
  • Cijena: 7.351,00 kn

Opis

Plinski roštilj za ozbiljne igrače! S čak 4 plamenika i površinom rešetke za 16 porcija opskrbit ćete pola kvarta! Već standardno svjetlo, termometar i integrirani otvarač za boce velike su male stvari koje ovaj roštilj čine idealnim mjestom okupljanja.

S integriranim kotačima, bočnim prostorom za odlaganje pribora i hrane te ormarićem s vratima ovaj je roštilj prava mobilna radna stanica!

U standarnu opremu su uključeni start paket, ladica za masnoće, električno paljenje, upravljanje jednom rukom i termometar.

Tehničke karakteristike

Snaga roštilja je 14 kw, dok je bočni plamenik snage 2,9 kW. Dinamička grill jezgra. Površina rešetke 70 x 43 cm. Dimenzija roštilja 132 x 56 cm, visina 118 cm. Plinska boca: ne. Plinski regulator: ne (kupuje se zasebno).
Masa: 55 kg

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi