1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Oprema za roštilje

Barbecook BBQ Dutch oven/kotlić od lijevanog željeza

Barbecook
  • Šifra: 2239704100
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Materijali: emajlirano lijevano željezo
  • Dimenzije: 9 l
  • Proizvođač: Barbecook
  • Cijena: 156,00 €

Opis

Najukusnija jela na vatri pripremaju se s Barbecook Dutch ovenom. Ova velika posuda od lijevanog željeza s emajliranom površinom idealna je za pripremu delikatesa za cijelu obitelj. Dutch oven najbolje se koristi u kombinaciji s Barbecook Junko, samostojećim tronošcem (kupuje se zasebno). Ovaj Dutch oven također lako možete montirati na bilo koji tronožac. Ovisno o onome što pripremate, sami određujete udaljenost između vatre i vašeg Dutch ovena. Dutch oven ima tri noge tako da ga možete staviti izravno na vatru. Osim toga, Barbecook Dutch oven ima poklopac s uspravnim rubom koji dobro zatvara.

Kupnja Dutch ovena je investicija za cijeli život. Lijevano željezo je poznato po tome da izvrsno provodi i zadržava toplinu. To znači da se jela mogu pripremati na spor, ravnomjeran način. Ovaj lonac ima 3 noge tako da se lako može staviti izravno u vatru. Također, ravan poklopac s uspravnim rubom omogućuje prekrivanje žarom. Na taj način, možete kontrolirati gornju i donju toplinu zasebno, baš kao što možete učiniti i s normalnim pećnicama. To znači da možete stvoriti vlastitu jedinstvenu vanjsku pećnicu (peku). Osim toga, s Dutch ovenom imate mnogo mogućnosti, možete u njemu zaista pripremiti bilo što.

Tehničke karakteristike

Promjer 32 cm
Visina 21 cm
Kapacitet 9 litara
Emajlirano lijevano željezo
Prodaje se bez tronošca (stalka)
Integrirane nožice na dnu za direktno stavljanje na vatru
Prikladno kao dodatak za Barbecook Junko tronožac
Otporan na visoke temperature
Zadržava toplinu dugo vremena
Lagan za čišćenje

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi