1. Početna
 2. Sve za roštiljanje
 3. Električni roštilji

Barbecook Alexia 5111 električni roštilj

Barbecook
 • Šifra: 2231102000
 • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
 • Boja: crna
 • Model: električni roštilj
 • Proizvođač: Barbecook
 • Cijena €:252,45 € 297,00 €
  Cijena kn:(1.902,08 kn) (2.237,75 kn)
 • Ušteda: -15%
 • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 297,00 € (2.237,75 kn)

Opis

Alexia je električni roštilj koji će odraditi svaki posao roštiljanja na malom prostoru poput balkona, vrta ili terase. Obzirom na to da ima odvojivu bazu, možete ga koristiti i na vrtnom stoliću! S pet regulirajućih razina topline imat ćete punu kontrolu nad roštiljanjem. Zahvaljujući neprijanjajućem sloju hrana se na ovom roštilju neće zalijepiti za grill površinu. Bočne police daju dovoljno prostora za odlaganje namirnica ili pribora. Tu su i kotači za lakšu manipulaciju i spremanje roštilja.

Tehničke karakteristike

Tražite li ekološku alternativu roštiljima na drveni ugljen ili plin ili pak jednostavno nemate puno prostora? Alexia je električni roštilj koji će odraditi svaki posao roštiljanja na malom prostoru poput balkona, vrta ili terase. Obzirom na odvojivu bazu, možete ga koristiti i na vrtnom stoliću! S pet regulirajućih razina topline imat ćete punu kontrolu nad roštiljanjem. Zahvaljujući neprijanjajućem sloju hrana se na ovom roštilju neće zalijepiti za grill površinu. Bočne police daju dovoljno prostora za odlaganje namirnica ili pribora. Tu su i kotači za lakšu manipulaciju i spremanje roštilja. Dimenzije: 84x55x97 cm Broj porcija: 4 Grill površina: 41x36 cm Materijal rešetke: lijevani aluminij Dužina kabla: 1,8 m Kotači: da Bočne police: da Snaga: 1680 do 2000 W

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi