1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Termo posude, boce i šalice

Alfi by Thermos Balance termo posuda za hranu

Alfi
  • Šifra: 5513.293.050
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: petrol
  • Materijali: nehrđajući čelik/PP/silikon
  • Dimenzije: 500 ml
  • Proizvođač: Alfi
  • Cijena: 415,00 kn

Opis

Što je naš život užurbaniji, to je važnije ugraditi male pauze u svakodnevni život kako bismo ostali u ravnoteži. Termo posuda za hranu za domaće juhe, variva ili ukusne salate sa svježim povrćem, bulgurom itd. Izvrsna je za ponijeti sa sobom na posao ili izlet. Obogatite doručak ili međuobrok pohuljicama ili šarenom voćnom salatom. Bez BPA i bez unutarnjeg premaza, fokus je na čistom okusu hrane. Zahvaljujući praktičnosti i postojanoj boji koju pruža colourProtect, ova termo posuda od nehrđajućeg čelika ne gubi na izgledu i kvaliteti čak i uz dugotrajnu uporabu u perilici posuđa.

Tehničke karakteristike

AromaSafe za čist okus
Do 9 sati topline.
Do 18 sati hladnoće
Nepropusno
Perivo u perilici do 65 stupnjeva
Ne prenosi miris posude na hranu
ColourProtect otporni premaz
Visokokvalitetno tijelo od nehrđajućeg čelika
Reciklirajući materijali
Bez BPA spojeva

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi