1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Marcato pribor i mašinice za tjesteninu

Marcato pribor i mašinice za tjesteninu

Otkrijte savršenu kombinaciju elegancije i efikanosti uz nadaleko poznate Marcato proizvode. Ovi talijanski uređaji i gadgeti neizostavan su alat za pripremu svih vrsta tjestenine, pružajući vam besprijekoran rezultat uz minimalan napor.Uživajte u umjetnosti pripreme delicija s Marcato, sinonimu za kvalitetu i tradiciju u svakom domaćinstvu!
 

Zašto Marcato?


Marcato je svjetski lider u proizvodnji uređaja i pribora za izradu svježe tjestenine, kekse, kruh i pizzu. Njihova prepoznatljivost datira od davne 1930. godine, kada su rad, strast i genijalnost Otella Marcata rezultirali proizvodima koji se danas cijene diljem svijeta.

Kultura zdrave prehrane prvi je korak prema dobrobiti: počevši od tjestenine, napravljene od jednostavnih i nepatvorenih sastojaka, simbola mediteranske prehrane. Svi Marcato proizvodi namijenjeni su onima koji vole savršeno obavljene stvari i onima koji su ponovno otkrili zadovoljstvo u dobroj i sigurnoj prehrani.
 

Marcato filozofija: brašno i voda


Ono što fascinira kod svježe tjestenine - autentične, izvrsne hrane, koja je jednostavna mješavina brašna i vode - jest njezina popularnost kroz stoljeća, a ipak toliko je svestrana i prilagođava se beskonačnom broju umaka i začina. Nema ničeg ljepšeg od spajanja dvaju jednostavnih sastojaka, brašna i vode, ručno pomiješanih i pretvorenih u jela odabranih prema vlastitom ukusu.

Za izradu savršenih tijesta tu je cijeli spektar Marcato ručnih i eklektičnih, suvremenih strojeva, proizvedenih u potpunosti u Italiji kroz pažljiv odabir materijala, omogučujući nam ponovno kontroliranje naših prehrambenih izbora.
 

Almo Čatlak preporuča Marcato