1. Početna
  2. Noževi i pribor
  3. Noževi

Kai nož za voće s drvenom zaštitom

KAI
  • Šifra: DG-3002D
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: KAI
  • Cijena: 99,00 kn

Opis

Ovaj prekrasan i nadasve praktičan nož, oduševit će vas svojim izgledom i performansama. Drvene korice čine ga savršenim za ponijeti na izlet, piknik, kampiranje ili jednostavno ga držati u kuhinji. Za njegovu oštricu od kvalitetnog čelika, niti jedan kulinarski zadatak neće biti težak. Duljina oštrice 9.5 cm, drške 9.5 cm.

Tehničke karakteristike

Duljina oštrice 9.5 cm, drške 9.5 cm.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi