1. Početna
  2. Pomagala i pribor
  3. Ribeži, rezači, preše

Joseph Joseph ChopCup sjeckalica povrća

Joseph Joseph
  • Šifra: J20175
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: bijela/zelena
  • Proizvođač: Joseph Joseph
  • Cijena: 30,00 € (226,04 kn)

Opis

Funkcionalan pribor za domaćinstvo renomiranog svjetskog proizvođača JosephJoseph. Pod ovom se markom proizvode inovativni i funkcionalni proizvodi ne samo za kuhinju, već i za područja koja se tiču alata za čišćenje i gospodarenja otpadom. Svaki pojedini proizvod rezultat je razvoja čiji je cilj bio maksimalno podići funkcionalnost, sigurnost i vizualni aspekt. Dobiveni proizvodi potiču entuzijazam i donose radost, ne samo svojim razigranim dizajnom, već i iznenađujućom praktičnošću u koju ćete se zaljubiti već pri prvom korištenju. Od skromnih početaka, tvrtka je postala nagrađivana međunarodna kuća za kućanstvo koja prodaje u više od 100 zemalja širom svijeta s uredima u Londonu, New Yorku, Parizu, Düsseldorfu i Tokiju.

Tehničke karakteristike

Ova pametna, kompaktna sjeckalica za povrće savršena je za brzo sjeckanje luka ili za izradu čipsa ili štapića od krumpira, mrkve i tikvica.
Savršeno za sjeckanje luka i izradu čipsa ili štapića od krumpira, mrkve i tikvica
Oštrice od nehrđajućeg čelika
Skuplja nasjeckane komade dok reže
Jednostavno za korištenje
Rastavlja se za jednostavno čišćenje
Pogodno za perilicu
Bez BPA
Pažnja, oštro

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi