1. Početna
  2. Pomagala i pribor
  3. Praktične i mjerne posude
Ibili Banneton četvrtasti kalup od ratana

Ibili Banneton četvrtasti kalup od ratana

Ibili
  • Šifra: IB680303
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: ratan
  • Dimenzije: 29x15 cm
  • Proizvođač: Ibili
  • Cijena: 28,00 € (210,97 kn)

Opis

Ibili proizvodi vrlo kvalitetno kuhinjsko posuđe, pribor i kuhinjske gadgete od 1942. godine. Kontinuirane inovacije proizvoda i prilagodba zahtjevima tržišta stvorila je vjernu bazu kupaca. Ibili posuđe jamči uštedu novca, održivost te maksimalnu energetsku učinkovitost. Kuhinjski pribor i gadgeti odraz su funkcionalnosti, dizajna i kvalitete materijala. Vrlo su traženi u našem asortimanu!

Tehničke karakteristike

Odličan kalup koji olakšava rukovanje i čuvanje (dizanje) tijesta. Pletene spirale potiču bolju fermentaciju. Izrađen od ratana. Pobrašniti prije uporabe.
Dimenzije 29x15 cm
visina 8 cm

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi