1. Početna
 2. Za kuhinjski stol
 3. Boce za ulje, ocat i začine

Emile Henry Huilier keramička bočica za ulje

Emile Henry
 • Šifra: EH340215
 • Dostupnost: Dostupno
 • Boja: burgundy
 • Materijali: vatrostalna keramika
 • Dimenzije: 7,5 cm
 • Model: nije pogodno za indukciju
 • Proizvođač: Emile Henry
 • Cijena:27,65 € 39,50 €
 • Ušteda: -30%
 • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 39,50 €

Opis

Vrhunsko keramičko posuđe ručne izrade

Profesionalni rezultati kod kuće zahvaljujući inovativnoj vatrostalnoj keramici. Jednostavno, zdravo i vrlo otporno, Emile Henry posuđe stvoreno je od jedinstvene mješavine gline bogate vatrostalnim svojstvima, po cijenjenoj recepturi bez naftnih derivata i nanomaterijala.

Proizvedeno u Francuskoj

Proizvodimo keramičko posuđe koje vam omogućuje pripremu najukusnijih jela s lakoćom. Emile Henry oduvijek je bio predan francuskom umijeću. Ostajemo vjerni našoj povijesnoj lokaciji u Marcignyju, duboko u srcu Burgundije, i ponosni smo što doprinosimo očuvanju tradicionalnih vještina. Svaki naš keramički proizvod ručno je izrađen i potpisan od strane jednog od majstora iz naše radionice. Svi proizvodi tvrtke Emile Henry izrađeni su u Francuskoj i imaju jamstvo 10 godina.

Prije svega zdravlje!

Proizvodi Emile Henry proizvedeni su od burgundske gline i isključivo od prirodnih materijala. Sve su sirovine sigurne za hranu i zadovoljavaju najstrože propise za upotrebu hrane.

Tehničke karakteristike

Naše originalne boje uljepšavaju autentični dizajn ove posudice za ulje i dodaju dašak boje vašoj radnoj ploči ili stolu.
Možete sipati točno onoliko ulja koliko želite, a sustav protiv kaanja ostavlja ju čistom. Naša posuda za ulje čuva sav okus najboljih maslinovih ulja držeći ih podalje od svjetlosti.

Vanjska duljina 7,5 cm
Visina 24 cm
Unutarnja duljina 6 cm
Unutarnja visina 17 cm
Kapacitet 0,4 l
Težina: 0,39 kg
Maksimalna temperatura 270°C
Minimalna temperatura -20°C
Pogodno za pećnicu, mikrovalnu pećnicu, zamrzivač, perilicu posuđa
Keramika bez olova, kadmija i nikla

Prodaje se po komadu. Cijena je za 1 kom.

Katalog-EH-posuda

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi