1. Početna
  2. Posuđe
  3. Grill tave

de Buyer Mineral B grill tava

DE BUYER
  • Šifra: 5613.32
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: čelik
  • Dimenzije: 32 cm
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 97,50 € (734,61 kn)

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Željezo s premazom od pčelinjeg voska
Ekološki prihvatljivo
Pogodno za indukciju
Bez PFAO i PTFE
Promjer 32 cm.
Sočan i nježan, s karakterističnim grill trakama sa svake strane, takav bi trebao biti odrezak. Moderno pečenje odreska, pilećih ili purećih fileta savršeno je u željeznoj grill tavi. Žljebovi u tavi učinkovito zadržavaju masnoću kako bi hrana mogla zadržati svoj čisti okus.
Željezna tava odlična je za karameliziranje i pečenje hrane kao na roštilju. Čim tava dosegne temperaturu iznad 140 stupnjeva, na površini namirnice stvara se prirodni sloj (korica), tj. ona se karamelizira (Maillardova reakcija). Kora koja nastaje spriječit će isparavanje vlage. Hrana na površini postane smeđa i hrskava, a u sredini ostane nježna i sočna. Savršeno za prženje mesa i krumpira te za pripremu hrskavih palačinki i ukusnih omleta!
Imajte na umu da je željezno posuđe prije prve upotrebe potrebno spaliti (sezonirati). Što se željezno posuđe više koristi, to je bolji postupak kuhanja! Ne smije se prati u perilici posuđa.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi