1. Početna
  2. Pribor za jelo i noževi
  3. Noževi

de Buyer FK2 višenamjenski pomoćni nož

DE BUYER
  • Šifra: 4285.14
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: FK2 nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 14 cm
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 74,50 €

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Višenamjenski nož, idealan za male zadatke: rezanje povrća na kriške ili trake, rezanje sira ili uklanjanje masnoće s mesa prije kuhanja.
Tanka oštrica olakšava rezanje, a prednost pomoćnog noža je što je lakši za rukovanje od velikog kuharskog noža.
Duljina oštrice 14 cm
Materijal nehrđajući čelik X50Cr- MoV15 (1.4116)
Finiji kos od tradicionalnih oštrica, za učinkovitije rezanje
Debeo prianjajući i stabilni ušac izrađen iz jednog dijela s izdržljivom ručkom od kompozitne plastike od karbonskih vlakana
Ergonomska ručka s protukliznim rukovanjem
Sustav za korekciju ravnoteže

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi