1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Barbecook plinski roštilji i oprema po odličnim cijenama

Barbecook plinski roštilji i oprema po odličnim cijenama

Plinski roštilji, lako upravljivi, ekološki, moćni! S njima možete sve, grillati, kuhati, peči, pržiti! Nema granica. Samo je jedno pravilo, zabavite se i spremite najbolji roštilj do sada.


 

Brza i besplatna isporuka!


Za tu smo vam prigodu pripremili velik izbor plinskih roštilja belgijskog proizvođača Barbecook. Izaberite svoj model prema vlastitim potrebama i ukusu. Roštilji su odmah dostupni, isporučujemo ih u vrlo kratkom roku. Dostava je besplatna.


 

Barbecook nudi najviše za vaš novac!


Mnogo je različitih roštilja na tržištu, a mi smo uvjereni da su Barbecook roštilji doista nešto drugačije. Kvalitetni, izdržljivi, moćni. Opravdat će svaki euro uložen u njega!

Roštilj ne bi trebao biti samo roštilj. Zašto na svom roštilju ne biste pripremili pizzu, okrenuli ražanj, ispekli škampe?
 

Oprema i pribor sniženi 20%


Uz dodatnu opremu i pribor, doista vam neće biti premca! Pogledajte katalog pribora i opreme za roštilje. Obratite pažnju i na zaštitne navlake, zašto ne biste zaštitili svog ljubimca?

Uz dinamičnu grill jezgru postanite pravi kralj roštilja.


 

Paleta plinskih roštilja


Definitivni Best Buy plinski roštilj je Spring 3212, s kojim će vaše prvo iskustvo roštiljanja biti savršeno. Ovaj roštilj pruža sve najbolje što Barbecook nudi, izdržljivost i jednostavnost.

Ukoliko ste početnik u roštiljanju, tu su Spring 2002 i Siesta 210, manji ali punokrvni, svestrani all-in-one plinski roštilji koji olakšavaju život početnicima u roštiljanju. Dva snažna glavna plamenika omogućuju vam brzu i jednostavnu pripremu hrane. 

Tražite li ipak plinski roštilj za ozbiljne igrače, nudimo Siesta modele plinskih roštilja koji su opremljeni vrhunskim plamenicima i velikih su površina grill rešetke što znači da ćete na samo jednom roštiljanju opskrbit pola kvarta!Naravno, svi roštilji rade s plinskim bocama, a ukoliko vam je potreban plinski regulator s crijevom, nema problema, imamo i njega.