1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Boce za ulje, ocat i začine

AdHoc Menage Crystal dispenzer za ulje i ocat

AdHoc
  • Šifra: BE42
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: nehrđajući čelik/akril/bagremovo drvo
  • Proizvođač: AdHoc
  • Cijena: 47,00 €

Opis

AdHoc. Funkcionalnost i ljepota. Izvanredni proizvodi rezultat su kreativnih i funkcionalnih umova. Funkcionalnost, ljepota, kvaliteta i dobar ukus. Budući da su AdHoc proizvodi promišljeni do najsitnijih detalja, fasciniraju svojom jednostavnom elegancijom i jednostavno su užitak. Interakcija funkcije i oblika trebala izvor su zadovoljstva za ljude i dodatno podižu kulturu kuhinje i stola na višu razinu. Idealno i za poklone!

Tehničke karakteristike

Set od 2 kom dozatora i stalak
Kapacitet 75 ml
Visina 18 cm
Promjer 5,6 cm

Dozator ulja i octa MENAGE CRYSTAL u potpunosti zadovoljava zahtjeve za dobrim okusom, vizualno i funkcionalno. Tijelo dispenzera od akrila podsjeća na uglačane pehare. Diskretno postolje izrađeno od finog bagremovog drva je otporno na habanje, a služi kao potpora za dva dispenzera dok istovremeno štiti stol od prljavštine. Gornji dio od poliranog nehrđajućeg čelika odiše elegancijom i čvrstoćom. AdHoc mehanizam za doziranje koristi se u gornjem dijelu dozatora koji omogućuje svjesno i porcionalno doziranje. Svakim pritiskom na silikonski gumb, dio ulja ili octa se pumpa na hranu, eliminirajući nepotreban otpad.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi