1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Mašinice za tjesteninu

Marcato Ravioli dodatak za mašinicu za tjesteninu Atlas 150

Marcato
  • Šifra: 8000011002125
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: anodizirana legura aluminija
  • Proizvođač: Marcato
  • Cijena: 69,50 € (523,65 kn)

Opis

Špageti, papardela i lazanje svugdje su sinonim za najbolju talijansku kulinarsku tradiciju. Svaka talijanska regija ima svoje veličine, rezove i debljinu, svaka sa svojim načinom isticanja umaka. Extra dodaci koji se mogu pričvrstiti na ručnu mašinicu Atlas 150, obogaćuju kulinarsko iskustvo nudeći mogućnost pripreme čak 12 oblika tjestenine.

Ravioli su punjene tjestenine četvrtastog oblika, širine 45 mm. Preporučena debljina lima za tjesteninu je položaj 6 na gumbu za podešavanje stroja za tjesteninu. Radi vaše sigurnosti možete ga koristiti samo ručno.

Tehničke karakteristike

Ne perite u perilici posuđa
Ne čistite metalnim predmetima
Očistite čačkalicom ili četkom

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi