1. Početna
 2. Kuhinjski aparati
 3. Mašinice za tjesteninu

Marcato Pasta Fresca mikser za izradu tjestenine s nastavcima

Marcato
 • Šifra: 8000011002293
 • Dostupnost: Dostupno
 • Boja: srebrna
 • Materijali: kromirani čelik/aluminij
 • Dimenzije: 3 nastavka
 • Proizvođač: Marcato
 • Cijena: 411,50 €

Opis

Otkrijte savršenu kombinaciju elegancije i efikanosti uz nadaleko poznate Marcato proizvode. Ovi talijanski uređaji i gadgeti neizostavan su alat za pripremu svih vrsta tjestenine, pružajući vam besprijekoran rezultat uz minimalan napor. Uživajte u umjetnosti pripreme delicija s Marcato, sinonimu za kvalitetu i tradiciju u svakom domaćinstvu!

Marcato je svjetski lider u proizvodnji uređaja i pribora za izradu svježe tjestenine, kekse, kruh i pizzu. Njihova prepoznatljivost datira od davne 1930. godine, kada su rad, strast i genijalnost Otella Marcata rezultirali proizvodima koji se danas cijene diljem svijeta. Kultura zdrave prehrane prvi je korak prema dobrobiti: počevši od tjestenine, napravljene od jednostavnih i nepatvorenih sastojaka, simbola mediteranske prehrane. Svi Marcato proizvodi namijenjeni su onima koji vole savršeno obavljene stvari i onima koji su ponovno otkrili zadovoljstvo u dobroj i sigurnoj prehrani. Ono što fascinira kod svježe tjestenine, autentične, izvrsne hrane, koja je jednostavna mješavina brašna i vode, jest njezina popularnost kroz stoljeća, a ipak toliko je svestrana i prilagođava se beskonačnom broju umaka i začina. Nema ničeg ljepšeg od spajanja dvaju jednostavnih sastojaka, brašna i vode, ručno pomiješanih i pretvorenih u jela odabranih prema vlastitom ukusu. Za izradu savršenih tijesta tu je cijeli spektar Marcato ručnih i eklektičnih, suvremenih strojeva, proizvedenih u potpunosti u Italiji kroz pažljiv odabir materijala, omogučujući nam ponovno kontroliranje naših prehrambenih izbora.

Tehničke karakteristike

Brza i kompaktna mješalica, dizajnirana za domaću tjesteninu!
Ovaj mikser umijesi kruh, pizzu i biskvitno tijesto u roku od nekoliko minuta i reže različite oblike tjestenine zahvaljujući praktičnom priboru. Osim miksera za tjesteninu set sadrži i 3 nastavka za Lasagne, Tagliolini i Fettuccine. Priloženi nastavci vam omogućuju izradu lazanji (150 mm), fettuccina (6,5 mm) i tagliolina (1,5 mm). Pasta Fresca je savršen stroj za izradu domaće tjestenine!

S ovim se mikserom može raditi tijesto za tjesteninu, piadinase, pizzu, kruh, berlinke, bagele, tortile, pereci i još mnogo toga, u samo 3 minute 500 g tijesta stigne se napraviti u jednom miješanju. Mlaznica miješa sastojke koji simuliraju rad zgloba kako bi dobili glatko, kompaktno i elastično tijesto u samo nekoliko minuta.
Jamstvo tvrtke Marcato SpA iznosi 2 godine za električne komponente i 10 godina za dodatnu opremu
Ne perite u perilici posuđa
Ne čistite metalnim predmetima
Očistite čačkalicom ili četkom

BRZE INFORMACIJE

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo.
 • Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama.
 • Informacije o dostavi nalaze se ovdje.
 • Dostava za sve proizvode koji se dostavljaju paletno (roštilji, pušnice i sl.), a koji su na akciji, u outletu ili su kupljeni VIP karticom ili promo kodom za popust nije besplatna već se naplaćuje prema iznosu navedenom u web košarici.
 • Naručeni proizvodi, ukoliko isti postoje na stanju na našim skladištima u Hrvatskoj, biti će dostavljeni u roku od 2-10 radnih dana (osim otoka koji podliježu posebnom režimu prijevoza). Za proizvode koji nisu na stanju na našim skladištima u Hrvatskoj predviđeni rok isporuke je do 30 radnih dana, no on ovisi od dobavljača, a treba mu pribrojiti i vrijeme potrebno dostavnoj službi za dostavu robe.
 • U razdobljima pojačane kupnje na web trgovini (popularne mjesečne akcije) mogući su duži rokovi dostave! Molimo za razumijevanje.
 • Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača.
 • Informacije o plaćanju nalaze se ovdje.
 • Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima, posebice se to odnosi na boju proizvoda.
 • Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.
 • Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi