1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Mašinice za tjesteninu

Marcato Pasta Fresca mikser za izradu tjestenine

Marcato
  • Šifra: 8000011002293
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Proizvođač: Marcato
  • Cijena: 411,50 € (3.100,45 kn)

Opis

Brza i kompaktna mješalica, dizajnirana za domaću tjesteninu!

Ovaj mikser umijesi kruh, pizzu i biskvitno tijesto u roku od nekoliko minuta i reže različite oblike tjestenine zahvaljujući praktičnom priboru. Osim miksera za tjesteninu set sadrži i 3 nastavka za Lasagne, Tagliolini i Fettuccine.

S ovim se mikserom može raditi tijesto za tjesteninu, piadinase, pizzu, kruh, berlinke, bagele, tortile, pereci i još mnogo toga, u samo 3 minute 500 g tijesta stigne se napraviti u jednom miješanju. Mlaznica miješa sastojke koji simuliraju rad zgloba kako bi dobili glatko, kompaktno i elastično tijesto u samo nekoliko minuta.

Tehničke karakteristike

Jamstvo tvrtke Marcato SpA iznosi 2 godine za električne komponente i 10 godina za dodatnu opremu
Ne perite u perilici posuđa
Ne čistite metalnim predmetima
Očistite čačkalicom ili četkom

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi