1. Početna
 2. Posuđe
 3. Gus pekači

Lava četvrtasti pekač s integriranim ručkama

LAVA
 • Šifra: L486399
 • Dostupnost: Dostupno
 • Boja: crna
 • Materijali: lijevano željezo (gus)
 • Dimenzije: 26x26 cm
 • Model: pogodno za indukciju
 • Proizvođač: LAVA
 • Cijena €:27,75 € 55,50 €
  Cijena kn:(209,08 kn) (418,16 kn)
 • Ušteda: -50%
 • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 55,50 € (418,16 kn)

Opis

Lava donosi višedesetljetno iskustvo u izradi vrhunskog, lijepog i funkcionalnog posuđa od lijevanog željeza (gus). U proizvodnji se koriste najsuvremenije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala. Lava je posvećena pružanju neusporedive kvalitete i optimalnih performansi u svakom artiklu, na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način. Svaka Lava posuda, tava i pekač od lijevanog željeza tijekom se proizvodnje pojedinačno pregledava kako bi se osigurala puna usklađenost s europskim standardima kvalitete. Lava posude, tave i pekači izrađeni su od najkvalitetnijih materijala na svijetu.

Tajna okusa jela kuhanih u Lava posuđu krije se u težini posuđa. Sa svojom inovativnom tehnologijom i dizajnom, vaša Lava zadržava toplinu i ravnomjerno ju raspoređuje. Potičući uštedu energije, vaša Lava je prijateljska i za okoliš i za vaš džep. Vaša Lava koja se može reciklirati i bez kancerogenih spojeva, korak je koji možete poduzeti u svojoj kuhinji za zdrav život i održiv okoliš.

Tehničke karakteristike

Lava šifra: LV ECO RE TV 2626
Svestrani pekač od lijevanog željeza
Jednosloji emajl, jednom zapečeno
Kapacitet 2,51 l
Za 4 do 6 porcija
Masa 3 kg
Unutarnje dimenzije 26x26 cm
Dubina 4,6 cm
Vanjske dimenzije 271x33,8 cm
Visina 5,6 cm
Pogodno za sve vrste štednjaka i pećnica
Nije pogodno za mikrovalnu
Pogodno za hladnjak
Pogodno za perilicu posuđa (iako preporučamo ručno pranje)
Jelo koje ste započeli na štednjaku možete završiti u pećnici u istoj ovoj posudi ili tavi, bez potrebe za premještanjem u drugu posudu

Katalog-DG2023-50off

Katalog-DG2023-Baker

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi