1. Početna
  2. Posuđe
  3. Poklopci

de Buyer univerzalni poklopac za tave

DE BUYER
  • Šifra: 3460.02
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 20/24 cm
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 49,50 € (372,96 kn)

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Promjer 24,9 cm
Visina 2,5 cm
Pogodno za pećnicu
Pogodno za perilicu
Univerzalni poklopac za tave izražen od nehrđajućeg čelika
Ovaj ravni univerzalni poklopac dizajniran je tako da odgovara svim tavama promjera od 20 do 24 cm
Provjerite kompatibilnost s vašim postojećim poklopcem
Izrađen u potpunosti od nehrđajućeg čelika, ima dršku od nehrđajućeg čelika koja se lako drži
Ojačani profil osigurava stabilnost
Robustan je, ali nije pretežak
Otvor omogućuje izlazak pare
Završna obrada: polirana na vrhu
Povremeno poliranje posebnim sredstvom za poliranje nehrđajućeg čelika vratit će mu sjaj
Proizvedeno u Francuskoj

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi