1. Početna
 2. Pribor za jelo i noževi
 3. Noževi

de Buyer FK3 azijski nož šefa kuhinje

DE BUYER
 • Šifra: 4280.17
 • Dostupnost: Dostupno
 • Boja: crna
 • Materijali: FK3 nehrđajući čelik
 • Dimenzije: 17 cm
 • Proizvođač: DE BUYER
 • Cijena €:73,15 € 104,50 €
  Cijena kn:(551,15 kn) (787,36 kn)
 • Ušteda: -30%
 • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 104,50 € (787,36 kn)

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Materijal za najviše zahtjeve: oštrica od njemačkog čelika X50Cr-MoV15 (1.4116)
Duljina noža 30 cm
Duljina oštrice 17 cm.
visina 5,5 cm.
Ručno pranje.
Nož inspiriran tradicionalnim japanskim noževima, idealan je za bilo koju vrstu rezanja. Vrlo lagan i jednostavan za rukovanje. Balans noža određuje se utegom koji se nalazi na kraju drške noža.

Vrlo pogodan za rezanje i čišćenje kupusa, povrća i začinskog bilja. Vrlo je lagan, također idealan za mlade kuhare i male ruke. Robustan i izdržljiv.

Fiber Karbon 2 visokotehnološki su profesionalni noževi izrađeni od nehrđajućeg čelika i polimera ugljičnih vlakana. Vrlo su izdržljivi i funkcionalni.

Katalog-MA2023-cutter

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi