1. Početna
  2. Pribor za jelo i noževi
  3. Noževi
de Buyer FK2 nož za pršut

de Buyer FK2 nož za pršut

DE BUYER
  • Šifra: 4287.30
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: FK2 nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 30 cm
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 109,00 €

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od inoksa i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno. Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer.

Tehničke karakteristike

Duljina oštrice 30 cm.
de Buyer nož za pršut omogućuje rezanje šunke, pršuta, lososa itd. na sitne kriške. Tanka i ultra savitljiva santoku oštrica omogućuje savršeno rezanje kao i minimiliziranje uloženog napora. Nož je napravljen od robusnog čelika otpornog na deformacije. Čvrsta ručka napravljena od karbonskih valakana: tanka radi ugodnosti korištenja, teksturirana kako bi se izbjeglo proklizavanje u ruci. Prednost: pronađite idealnu ravnotežu pomoću inovativne, prialgodljive protuteže.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi