1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Posude i pribor za serviranje

AdHoc Serve pladanj za serviranje

AdHoc
  • Šifra: ST21
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: natur
  • Materijali: bagrem/orah
  • Proizvođač: AdHoc
  • Cijena: 389,00 kn

Opis

Bez obzira na to nosite li svoj tanjur iz kuhinje do stola za blagovanje, nosite li grickalice, kavu ili pecivo na terasu, SERVE pladanj čini posluživanje kave, čaja i još mnogo toga praktičnim i iznimno elegantnim užitkom. Elegantna kombinacija drva bagrema i oraha naglašava šarmantno jednostavan dizajn pladnja koji može primiti dva tanjura promjera do 28 cm. Udubljenja na bočnim ručkama osiguravaju sigurno i lako prenošenje pića i hrane. Uza sve to, SERVE pladanj također igra ključnu ulogu u unutarnjem prostoru kao atraktivan ukrasni pladanj.

Tehničke karakteristike

Duljina 60 cm
Širina 31 cm
Visina 5 cm

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi