RECENZIJA! Cozze električna pizza pećnica by Tomislav Vrkljan
Pizzaiolo Tomislav Vrkljan testirao je samo za vas novu električnu Cozze pizza pećnicu. Rezultat je odličan! Pogledajte kako izgleda prava Napolitana, spremna za manje od 2 minute.
Tijesto izrađeno poolish metodom duple fermentacije.
- 1 kg brašna
- 100% voda
- 100% brašno
- 0.2% kvasac
Zamjesiti, ostaviti pokriveno na 2 sata, pa u frižideru još 10 sati.
Izvaditi iz frižidera dodati:
- 0.3 dcl vode
- 1 kg brašna
- 2-3% soli
Sve izmjesiti i pustiti da stoji još 2 sata.
Oblikovati bulice.
Pizza Margherita
Tijesto izrađeno poolish metodom duple fermentacije.
- 1 kg brašna
- 100% voda
- 100% brašno
- 0.2% kvasac
Zamjesiti, ostaviti pokriveno na 2 sata, pa u frižideru još 10 sati.
Izvaditi iz frižidera dodati:
- 0.3 dcl vode
- 1 kg brašna
- 2-3% soli
Sve izmjesiti i pustiti da stoji još 2 sata.
Oblikovati bulice.