RECENZIJA! Cozze električna pizza pećnica by Tomislav Vrkljan

Pizzaiolo Tomislav Vrkljan testirao je samo za vas novu električnu Cozze pizza pećnicu. Rezultat je odličan! Pogledajte kako izgleda prava Napolitana, spremna za manje od 2 minute.


Pizza Margherita


Tijesto izrađeno poolish metodom duple fermentacije.

- 1 kg brašna
- 100% voda
- 100% brašno
- 0.2% kvasac

Zamjesiti, ostaviti pokriveno na 2 sata, pa u frižideru još 10 sati.
Izvaditi iz frižidera dodati:

- 0.3 dcl vode 
- 1 kg brašna
- 2-3% soli

Sve izmjesiti i pustiti da stoji još 2 sata.
Oblikovati bulice.
Konkurentnost i kohezija Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.
Vrh