Njoki Parisienne s lososom i citron beurre umakom by Mate Janković

Počastite se nečim drugačijim za vrijeme blagdana i probajte ovaj fini recept.



Njoki Parisienne, kao i beurre citron umak su jela Francuske kuhinje koja možete vrlo lako savladati u svom domu.

Video, kao i specifikacija recepta su tu, odvažite se na pokušaj.


 

Receptura


Za njoke Parisienne

- 230 g vode
- 110 g maslaca
- 50 g sira gruyere ili parmezan, može i ementaler
- 3 jaja
- 155 g brašna
- 1 žlica Dijon senfa
- 1 žlica sjeckanog vlasca
- sol

Za umak

- 0.07 l limuna
- 0.07 l vode (ako ne volite prekiselo)
- 120 g maslaca
- sol
- papar
- sjeckani vlasac

Za losos

- 300 g lososa
- 50 g maslaca
- 0.05 l maslinovog ulja
- sol
- papar

Želimo Vam sretne i ugodne blagdane!
Konkurentnost i kohezija Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.
Vrh