1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Vrhunske Schott Zwiesel čaše za vrhunski doživljaj

Vrhunske Schott Zwiesel čaše za vrhunski doživljaj

U akciji Vrući tjedan nudimo vrhunske Schott čaše po odličnoj cijeni, a u ponudi su izvrsne univerzalne čaše za vodu, pivo i druge napitke, čaše za žestoka pića i likere, kao i neizostavne čaše za pjenušava, crvena i bijela vina. Posebna atrakcija su ručno rađene čaše, jedinstvene na našem tržištu!


 

Shott Zwiesel, vrhunske čaše za vrhunski doživljaj


Zwiesel Glas odlikuje se vrhunskom izradom stakla namijenjenog za uživanje u piću.

Tradicija ručne izrade datira od 1872. godine i traje do danas, dakako i uz primjenu suvremenih tehnologija i tima inženjera koji su odlučili stvoriti čašu izuzetne kvalitete i jedinstvenog zvuka. Zvuk prati i visoki sjaj, profinjenost i elegancija, ali i robusnost pojedinih linija čaša, posebno onih za koktele.U svakoj čaši nalazi se iskustvo, trud i znanje inženjera, kao i ekspertiza vrhunskih sommeliera, vinara, barista i prestižnih kuhara. Zwiesel Shott čaša stvorena je za uživanje za svakim stolom, bilo kod kuće ili u restoranu, kada ste sami ili u društvu.

Poseban je osjećaj kada se dvije čaše dodirnu, trenutak je to kad vam se učini da je vrijeme stalo.

Oduševiti će vas profinjeni zvuk Zwiesel kristala u svakoj prilici. Morate to čuti!Izaberite svoju savršenu Schott Zwiesel čašu na našem web shopu ili u dućanima s kuhinjskim blagom.
 

Napomena o kupnji


Akcija Vrući tjedan dostupna je na web shopu i u svim trgovinama LONCI&POKLOPCI by Bajde. Navedena akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dostupne na skladištu u Hrvatskoj. Ukoliko naručenog proizvoda više nema na skladištu jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti koji se nalazi na skladištu. Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku promijeniti, dopuniti, proširiti ili ukinuti proizvode koji sudjeluju u akciji. Akcija traje od 5.2. do 11.2. 2024., odnosno do isteka zaliha.