1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Termo program na 30% popusta

Termo program na 30% popusta

Iskoristite pogodnost kupnje termo programa s 30% popusta i ponesite na posao ili izlet kavu i ručak u svojoj originalnoj termo posudi! 


 

Zašto termo boce, posude i šalice?


Mnogi termo proizvode kupuju godinama i vole ih jer im svakodnevni život čine lakšim. Svatko tko je barem jednom koristio termo boce, posude, vrčeve, čaše ili šalice zna da ih krase vrhunsko zadržavanje temperature, iznimna trajnost i proslavljeni inženjering. Kvalitetne termo posude i boce za piće i hranu očuvati će vaše napitke i hranu toplom ili hladnom tijekom gotovo cijelog dana.


 

Katalozi


Pogledajte izbor termo programa kojeg vam nudimo, najbolje u svemu je činjenica da će vam termo boce za hladne i tople napitke i posude za hranu trebati dugoročno, ne samo u ovom zimskom trenutku. Stoga iskoristite priliku i bit ćete oduševljeni činjenicom da ste napravili nešto dobro za sebe.
Napomena o kupnji


Navedena akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dotupne na skladištu u Hrvatskoj. Ukoliko naručenog proizvoda više nema na skladištu jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti. Akcija traje do 31. siječnja ili do isteka zaliha.