1. Početna
  2. Pomagala i pribor
  3. Pribor za posluživanje
Pedrini Lillo perforirana žlica za posluživanje

Pedrini Lillo perforirana žlica za posluživanje

Pedrini
  • Šifra: 0751
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: bijela
  • Materijali: nehrđajući čelik/plastika
  • Proizvođač: Pedrini
  • Cijena: 8,90 €

Opis

Pedrini, talijanska tvrtka, koja se ističe po inovaciji i dizajnu, postala je preferirani izbor za one koji traže vrhunska rješenja. Posvećenost estetici i pažnja prema detaljima rezultiraju proizvodima koji privlače globalnu publiku.

Filozofija Pedrini dizajna kombinira oblik i funkciju, koristeći najnoviju tehnologiju i vrhunske materijale kako bi stvorili visokokvalitetne, funkcionalne i prekrasne proizvode. Ulaganje u istraživanje i razvoj rezultira neprestanim protokom novih ideja i materijala.

Tim za dizajn Pedrinija djeluje kao dobro koordinirana kuhinja, gdje svaki član tima doprinosi stvaranju proizvoda koji su poput ukusnih i privlačnih jela. Njihova strast prema stvaranju proizvoda koji nadmašuju očekivanja izražava se kroz balansiranje oblika, materijala i funkcionalnosti.

Kreativci iz Pedrinija, bilo da rade unutar ili izvan kuhinje, dijele zajedničku strast prema stvaranju proizvoda koji ne samo da ispunjavaju potrebe, već i inspiriraju i oduševljavaju korisnike. Njihova posvećenost izražava se kroz eksperimentiranje, istraživanje novih rješenja i korištenje boje i kreativnosti kako bi proizvodima udahnuli život i priču. Poput vrhunskih kuhara, svaki član tima u Pedriniju radi sa strašću kako bi stvorio proizvode koji zadovoljavaju sva osjetila i ostavljaju snažan dojam na korisnike.

Tehničke karakteristike

Praktična žlica (skimmer) za posluživanje
Promjer 11,3 cm
Duljina 39,5 cm
Crvena praktična silikonska udica za lakše spremanje

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi