1. Početna
  2. Partneri

Partneri



Najbolje internet mjesto za kupnju roštilja i opreme, pušnica, kuhinjskih noževa i posuđa za roštiljanje. Naša je misija ponuditi kvalitetne i izuzetno praktične proizvode za roštiljanje. Cilj nam je ponuditi proizvode koje ćete dugo vremena sa zadovoljstvom koristiti.
 

VELEPRODAJNI PARTNERI


Veliki dio našeg asortimana možete pronaći i u trgovinama naših veleprodajnih partnera!



Pevex d.d. je prvi hrvatski trgovački lanac na tržištu od 1990. godine. Kada je riječ o trgovini neprehrambenih proizvoda, Pevex d.d. izdvaja se prepoznatljivošću i posebnošću u odnosu na ostale prisutne “uradi sam” trgovine. Prvi hrvatski trgovački lanac takvoga tipa posluje u svim krajevima Hrvatske i nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta.



Od svog osnutka 1990. godine pa sve do 2004. godine firma E PLUS d.o.o. bila je orijentirana isključivo prema veleprodaji koju je vrlo uspješno razvila. Planirajući daljnji razvoj i smjerove koje treba pratiti te preuzimanjem firme ELIPSO, započinje intenzivni razvoj maloprodaje na domaćem tržištu. ELIPSO je sada ime maloprodaje odnosno, maloprodajni brend u sklopu firme E PLUS d.o.o..



Emmezeta je specifičan maloprodajni lanac trgovina u svijetu poznat kao "Discount Department Store". Revolucionarna i konkurentna formula Emmezete može se izraziti ovako: velika i atraktivna ponuda uz iznimnu povoljnost.