1. Početna
  2. Pomagala i pribor
  3. Ribeži, rezači, preše

Microplane Premium ribež

Microplane
  • Šifra: M46120
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crvena
  • Materijali: nehrđajući čelik/guma
  • Dimenzije: 32,5 cm
  • Proizvođač: Microplane
  • Cijena: 25,50 € (192,13 kn)

Opis

Ovaj vrhunski klasični Microplane Premium ribež s mekom TPE ručkicom i oštricom od nehrđajućeg čelika kirurškog razreda koriste slavni kuhari, restorani i domaći kuhari. Ovo pomagalo ima originalnu oštricu koja je prethodnica vrhunskim Microplane ribežima, tj. usitnjivačima namirnica na tržištu. Ako želite najbolje kuhinjsko pomagalo za fino ribanje, to je to, Microplane je standard koji svi drugi pokušavaju kopirati. Nemojte trošiti novce na druge proizvode na tržištu. Ljudi kažu kako im je ovo pomagalo za oplemenjivanje omiljenih jela i slastica promijenilo život. Ovaj višenamjenski ribež preporučuje se za fino usitnjavanje čokolade, češnjaka, đumbira, parmezana, tvrdih sireva i ostalih začina poput cimeta ili muškatnog oraščića.

Tehničke karakteristike

Dimenzije: dužina 32,5 cm, širina 3,5 cm i debljina 3 cm.
Površina ribeža: 20,3x2,5 cm
Održavati ga ručnim pranjem u toploj vodi odmah nakon korištenja. Može se prati u perilici, no ručkicu svakako ručno operite. Nakon pranja i sušenja pohranite ga u zaštitni etui koji ste dobili s ribežom.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi