1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Mehaničke preše

Maskot M-ST mehanička preša za nar/šipak, citruse i agrume

Maskot
  • Šifra: M-STG
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: zelena
  • Materijali: metal/nehrđajući čelik
  • Proizvođač: Maskot
  • Cijena: 163,00 € (1.228,12 kn)

Opis

Ručne mehaničke preše dizajnirane su za najučinkovitije cijeđenje šipka, te citrusa i agruma poput naranče, grejpa, limuna i mandarina, na najučinkovitiji način, bez potrebe za velikom energijom, pri tome znatno štedeći vrijeme.

Ergonomska struktura korisniku olakšava cijeđenje. Jednostavna je za korištenje i čišćenje. Svi modeli Maskot mehaničkih preša posjeduju NSF zdravstveni certifikat.

Posebno dizajnirana okretna ručica rotira se u 2 stupnja stvarajući pri tome 90 kg sile stezanja po kvadratnom centimetru.

Filter cjedila napravljen je od nehrđajućeg čelika te je fiksiran u čašici kako se ne bi zalijepio za voćnu koru. Zbog izduženog dizajna minimizira količinu pulpe. Čašica, tj. posudica se savršeno prilagođava sezonskom voću stoga ju možete korisiti tijekom cijele godine. Donja posudica za sprječavanje kapanja omogućuje vam čist radni prostor.

Dizajnirana za kućnu i profesionalnu uporabu, često ćete ju primijetiti u kafićima, bistroima, restoranima i drugdje.

Mehaničke preše ne zahtijevaju priključak na strujnu mrežu i mogu se nalaziti bilo gdje. Iz istog razloga, ekonomične su i praktične. Možete ih koristiti kako biste isprešali što je moguće više voća. Mehanička preša će dugo trajati samo ako je njena konstrukcija napravljena od visokokvalitetnih materijala. Plastični mogu biti manji detalji i dekor elementi, ali ne i većina preše. Maskot preše sadrže 90% metala.

Tehničke karakteristike

Prednosti preše za agrume i nar (šipak) Maskot M-ST:
Svi radni dijelovi preše izrađeni su od nehrđajućeg čelika visoke čvrstoće
Pritisak se ne mijenja tijekom rada, jer je preša opremljena protukliznom bazom
Ergonomska ručka i pouzdani mehanizam poluge.
Udaljenost između filtra i preše je povećana, tako da je prikladno i jednostavno raditi iza preše, ne zahtijeva puno napora.
Dizajn posudice i filtera pažljivo se promišlja, plodovi bilo kojeg oblika, i velikih i malih, lako se istiskuju.
Potisak od 90 kg omogućuje da istisnete prosječno 50 kg voća po satu.
Otvori na filtru omogućuju zadržavanje pulpe.
Filtar u obliku konusa omogućuje prikupljanje maksimalnog soka.
Preša ne zahtijeva posebnu pažnju, lako se čisti.
Kupnja mehaničke preše za agrume i nar (šipak) Maskot M-ST je neophodna ako želite servirati svježe koktele, sokove i deserte te želite uvijek pri ruci imati samo prirodne sastojke. Osim toga, preša ima elegantan dizajn i može se nalaziti i u kuhinji i u baru, na vidljivom mjestu.
Visina: 49 cm
Dužina: 24 cm
Širina: 19 cm
Težina: 4,7 kg

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi