1. Početna
  2. Posuđe
  3. Setovi posuđa
 Korkmaz Tombik Hyper 19u1 set posuđa

Korkmaz Tombik Hyper 19u1 set posuđa

Korkmaz
  • Šifra: A1823
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: natur
  • Materijali: inox 18/10
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 1.189,00 kn (157,81 €)

Opis

Korkmaz Tombik 19 dijelni set posuđa izrađen od nehrđajućeg čelika 18/10. Trostruki sloj osigurava uštedu energije zahvaljujući dnu koje osigurava ravnomjeran prijenos topline. Pažljivo ispolirana vanjština posuđa osigurava visoki sjaj. Ergonomske ručke od inoxa odlično podnose toplinu te ne sagorijevaju. Ovo posuđe pruža maksimalnu uštedu vremena i energije zahvaljujući sustavu Solar Base koji osigurava najveći prijenos topline na svim vrstama ploča za kuhanje, uključujući indukcijske (osim posuda za kavu i čaj, one nisu za indukciju). Stakleni poklopci su otporni na lomove.

Tehničke karakteristike

Set sadrži
lonac promjera 16 cm i kapaciteta 1,8 l
lonac promjera 18 cm i kapaciteta 2,5 l
lonac promjera 20 cm i kapaciteta 3,5 l
lonac promjera 22 cm i kapaciteta 4,9 l
lonac promjera 24 cm i kapaciteta 5,5 l
lonac promjera 26 cm i kapaciteta 7,1 l
tavu promjera 24 cm i kapaciteta 1,8 l
čajnik kapaciteta 1 l
4u1 set posuda za mlijeko ili vodu (džezva)
Pogodno za perilicu.

Katalog-DK2-2022

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi