1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Korkmaz Pro Mix moćni samostojeći mikseri po super cijeni

Korkmaz Pro Mix moćni samostojeći mikseri po super cijeni

Pomoću moćnog Korkmaz Pro Mix samostojećeg miksera najnovije generacije dodirnite profesionalne standarde u kuhinji miksajući, gnječeći i miješajući prilikom pripreme raznih jela. Dostupne su četiri boje i dodatni nastavci za mljevenje mesa i ribanje.


Aparat s najširom primjenom u vašoj kuhinji


Moderan, zadivljujuć i kvalitetan, definitivno najbolji saveznik vaše kuhinje. Sada možete, lakše nego ikad, dodavati sastojke u vašu smjesu zahvaljujući originalnom planetarnom miješanju Pro Mix samostojećeg miksera. Uz prozirni poklopac za sprječavanje prskanja i malo truda, visokokvalitetni rezultati neće izostati.


 

David Skoko i fritule s kremom od mascarponea


Na koje sve načine i za što možete koristiti Korkmaz Pro Mix samostojeći mikser s rotacijskom glavom (tzv. planetarni mikser), pogledajte u video receptu Davida Skoke koji vam donosi recept za izradu fritula s kremom od mascarponea.


Nastavci u paketu


Uz veliku inox posudu za miješanje i nastavke u paketu možete pripremiti doista bilo što! Tijesta, smjese, kreme, šlag, umaci i ostale vaše kreacije izaći će iz velike inox posude kapaciteta čak 4,7 litre kao od šale.
 


Dodatni nastavci


Pronađite u našoj ponudi i dodatne nastavke koji se kupuju zasebno. Nastavci se izuzetno lako montiraju na glavu miksera i u tili su čas spremni za upotrebu! Proširite funkcionalnost svog Pro Mix samostojećeg miksera i postanite majstor od zanata.
Sve je pod vašom kontrolom


Brzinu snažnog motora snage 1600 W smještenog u kvalitetno lijevano tijelo kontrolirate u čak 11 koraka. Pro Mix mikser proizvodi manje vibracija i ima manju razinu buke od prijašnjih modela.