Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Setovi suđa
Korkmaz Perla 60 dijelni set/servis za jelo

Korkmaz Perla 60 dijelni set/servis za jelo

Korkmaz
  • Šifra: A8366
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 2.965,00 kn

Opis

Prekrasan i kvalitetan set suđa za vaš stol. Svojim dizajnom i stilom zasigurno će podići atmosferu za vašim stolom. Namijenjen onima kojidrže do toga iz kakvog će suđa poslužiti omiljena jela. Suđe je izrađeno od biranih sirovina New Bone porculana. Set se sastoji od: 12 servisnih tanjura, 12 plitkih tanjura za večeru, 12 tanjura za desert, 12 zdjela za juhu, 1 ovalnog tanjura 30 cm, 1 ovalnog tanjura 25 cm, 2 ovalnih tanjura 22 cm, 1 zdjele za juhu s poklopcem, 1 seta za sol i papar i 1 posudice s poklopcem za čačkalice.

Tehničke karakteristike

#

Katalog-DK-TANJURI

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi