1. Početna
  2. Posuđe
  3. Setovi lonaca
Korkmaz Nora 8u1 set posuđa

Korkmaz Nora 8u1 set posuđa

Korkmaz
  • Šifra: A2988
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: 18/10 Cr-Ni nehrđajući čelik
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 168,50 € (1.269,56 kn)

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Set sadrži: Mali lonac s poklopcem 16x10 cm / 2 l Lonac s poklopcem 20x12 cm / 3,5 l Lonac s poklopcem 24x13 cm / 5,5 l Niski lonac s poklopcem 24x8 cm / 3,4 l pogodno za indukciju Odlično posuđe za svakodnevnu uporabu koje zahvaljujući sustavu Solar Base koji osigurava najveći prijenos topline, pruža maksimalnu uštedu vremena i energije. Osjetite udobnost bakelitnih ručki Nora posuđa koje se ne zagrijavaju i uživajte u udobnosti kuhanja sa staklenim poklopcima. Prije prve uporabe posuđe očistite vrućom vodom i deterdžentom za pranje. Ne ostavljajte ga dugo vrućeg i bez ulja na štednjaku bez hrane. Može se prati u perilici posuđa.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi