1. Početna
 2. Posuđe
 3. Setovi posuđa
AkcijaKorkmaz Nora 8u1 set posuđa

Korkmaz Nora 8u1 set posuđa

Korkmaz
 • Šifra: A2988
 • Dostupnost: Dostupno
 • Materijali: 18/10 Cr-Ni nehrđajući čelik
 • Model: pogodno za indukciju
 • Proizvođač: Korkmaz
 • Cijena €:113,40 € 162,00 €
  Cijena kn:(854,41 kn) (1.220,59 kn)
 • Ušteda: -30%
 • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 113,40 € (854,41 kn)

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Katalog-DK2023-set

Tehničke karakteristike

Prije prve uporabe posuđe očistite vrućom vodom i deterdžentom za pranje.
Ne ostavljajte ga dugo vrućeg i bez ulja na štednjaku bez hrane.
Može se prati u perilici posuđa.
Set sadrži:
Mali lonac s poklopcem 16x10 cm / 2 l
Lonac s poklopcem 20x12 cm / 3,5 l
Lonac s poklopcem 24x13 cm / 5,5 l
Niski lonac s poklopcem 24x8 cm / 3,4 l

Odlično posuđe za svakodnevnu uporabu koje zahvaljujući sustavu Solar Base koji osigurava najveći prijenos topline, pruža maksimalnu uštedu vremena i energije. Osjetite udobnost bakelitnih ručki Nora posuđa koje se ne zagrijavaju i uživajte u udobnosti kuhanja sa staklenim poklopcima.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi