Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Roštilji

KAMADO JOE BIGJOE II STAND-ALONE keramički roštilj na ugljen, 61 cm

  • Cijena: 14.449,00 kn (1.911,24 € )
besplatna dostava kamate

Opis

Kamado Joe je roštilj, pušnica i pećnica u jednom, spreman za korištenje u roku 15 minuta. 3 cm debela robusna keramika odlično regulira i održava toplinu roštilja i omogućuje pečenje kod niskih i ekstremno visokih temperatura (82 do 400 i više stupnjeva). Izvrsna poroznost keramike odlično održava vlažnost mesa, zato je pečena hrana nevjerojatno sočna, obogaćena s pravom aromom roštilja. Zbog veličine je BigJoe prvi izbor svih ljubitelja punih stolova i roštiljanja.

Jedinstven fleksibilan sustav pečenja Divide & Conquer omogućuje pečenje na dva ili čak tri različite razine, na direktnoj ili indirektnoj toplini u isto vrijeme. Promjer roštilja je 61 cm.

Roštilji Kamado Joe su pojam kvalitete. Kvalitetni materijali i unikatna tehnička rješenja su razlog, da ćete od sada kupovati jedino Kamado Joe roštilje. Keramički dijelovi imaju doživotno jamstvo, metalni dijelovi pet godina, a termometar godinu dana. Za profesionalnu upotrebu, svi dijelovi (kermički, metalni) imaju garanciju jednu godinu.

Serijska oprema:
fleksibilan sustav pečenja Divide & Conquer, keramički deflektor topline, držač za rešetku, greblicu za otklanjanje ugljena.

Tehničke karakteristike

Dimenzije: širina 71 cm x visina 86 cm x dužina 87cm
Promjer rešetke 61 cm
Težina 113 kg
Raspon topline 107 do 400 C

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi