1. Početna
  2. Noževi i pribor
  3. Noževi
Kai Shun Pro Sho Yanagiba nož, 24 cm

Kai Shun Pro Sho Yanagiba nož, 24 cm

KAI
  • Šifra: VG-0005
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Proizvođač: KAI
  • Cijena: 1.635,00 kn (217,00 €)

Opis

Shun Pro Sho serija noževa majstorski kombinira klasični japanski dizajn s modernim detaljima i visoko kvalitetnim materijalima. Ekskluzivna kvaliteta i jedinstven izgled serije izvrsne su karakteristike duge tradicije KAI proizvoda i čine svaki nož unikatnim. Zahvaljujući svom obliku, tamna Pakka drvena drška daje poseban šarm. Oštrica od VG10 čelika dobiva ukrasne ornamente inovativnom tehnologijom graviranja. Izbrušeni s jedne strane, no iznimno oštri, noževi režu glatko i precizno, te u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve profesionalnog reznog alata.

Tehničke karakteristike

Yanagiba VG-0005. Oštrica 24,0 cm, ručka 12,2 cm

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi