1. Početna
  2. Pribor za jelo i noževi
  3. Noževi

Kai Shun Classsic slicing nož s urezima

KAI
  • Šifra: DM-0720
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: VG MAX nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 23 cm
  • Proizvođač: KAI
  • Cijena: 219,00 € (1.650,06 kn)

Opis

Shun serija kuharskih noževa jedna je od najopsežnijih serija od damask čelika u svijetu i vrlo cijenjena od strane vrhunskih i ambicioznih hobi kuhara.

Shun Classic serija kuhinjskih noževa objedinjuje stoljetno japansko samurajsko kovaštvo s današnjim modernim i tehnički sofisticiranim proizvodnim procesima. Rezultat je visokokvalitetni asortiman noževa od damaska. Ovi su noževi s pažnjom dizajnirani do najsitnijih detalja, tako da uvijek zadrže svoju oštrinu, stoga su ovi noževi idealni za profesionalnu uporabu. Oštrice Shun Classic i vizualno su prekrasne, zahvaljujući prepoznatljivom uzorku pijeska za kojeg je zaslužan 32 slojni damask čelik. Ove noževe krasi kombinacija oštrice i elegantne, sužavajuće ručke izrađene od crnog pakkawooda (posebno otporan materijal razvijen od kombinacije drva i plastike) što rezultira sjajnim dizajnom koji u centar stavlja kvalitetu i funkcionalnost.

Oštrica
VG MAX čelik tvrdoće 61 (+/- 1) HRC od ruba do ruba oštrice. Obložena s 32 sloja damask čelika, utjelovljuje besprimjernu anatomiju te je rezultat elastična oštrica koja je zbog svog hibridnog sastava istovremeno i tvrda i fleksibilna. Oštrice Shun Classic imaju obostrani rub. Konveksni rez oštrice zajedno s ručnim brušenjem svakog Shun noža donosi nenadmašnu oštrinu koja omogućuje rezanje i najtvrdokornijih materijala. Navedena oštrina zajedno s dobro uravnoteženom težinom noža omogućuje neumorni rad. Svaki Shun nož stoga je jedinstven, pravo malo umjetničko djelo koje ujedinjuje zanat, tehnologiju i dizajn inspiriran majstorskom umjetnošću izrade samurajskih mačeva.

Ručka
Visoko kvalitetne smole dodane u drvo čine materijal posebno elastičnim i otpornim na vlagu. Njegov tipičan oblik kestena osigurava ugodno i sigurno držanje tijekom rezanja, zahvaljujući malom rubu s desne strane. Integrirani tang povećava stabilnost i ravnotežu.

Tehničke karakteristike

Slicing knife, hollow ground. Oštrica 23 cm, ručka 12,2 cm.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi