Kai Shun Classic univerzalni nož za ljevoruke kuhare, 15 cm
- Šifra: DM-0701L
- Dostupnost:
Dostupno
- Proizvođač: KAI
- Cijena: 140,50 € (1.058,60 kn)
Opis
Shun Classic serija kuhinjskih noževa objedinjuje stoljetno japansko samurajsko kovaštvo s današnjim modernim i tehnički sofisticiranim proizvodnim procesima. Rezultat je visokokvalitetni asortiman noževa od Damaska. Ovi su noževi s pažnjom dizajnirani do najsitnijih detalja, tako da uvijek zadrže svoju oštrinu. Stoga su ovi noževi idealni za profesionalnu uporabu. Oštrice Shun Classic i vizualno su prekrasne, zahvaljujući prepoznatljivom uzorku pijeska za kojeg je zaslužan 32 slojni damask čelik. Ove noževe krasi kombinacija oštrice i elegantne, sužavajuće ručke izrađene od crnog pakkawooda (posebno otporan materijal razvijen od kombinacije drva i plastike) što rezultira sjajnim dizajnom koji u centar stavlja kvalitetu i funkcionalnost.
Oštrica
VG MAX čelik tvrdoće 61 (+/- 1) HRC od ruba do ruba oštrice. Obložena s 32 sloja damask čelika, utjelovljuje besprimjernu anatomiju te je rezultat elastična oštrica koja je zbog svog hibridnog sastava istovremeno i tvrda i fleksibilna. Oštrice Shun Classic imaju obostrani rub.
Ručka
Visoko kvalitetne smole dodane u drvo čine materijal posebno elastičnim i otpornim na vlagu. Njegov tipičan oblik kestena osigurava ugodno i sigurno držanje tijekom rezanja, zahvaljujući malom rubu s desne strane. Integrirani tang povećava stabilnost i ravnotežu.
Tehničke karakteristike
Utility knife. Oštrica 15 cm, ručka 10,4 cm.
CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI
Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri.
Cijena na
web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za
eventualne pogreške nastale u
nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed
se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o
namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate
upute
proizvođača.
Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima.
Za sve eventualne nejasnoće molimo
kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte
ovdje.