1. Početna
  2. Posuđe
  3. Alugus lonci
Ibili Excellent Titanio okrugli niski lonac sa staklenim poklopcem

Ibili Excellent Titanio okrugli niski lonac sa staklenim poklopcem

Ibili
  • Šifra: IB462032
  • Dostupnost: Dostupno
  • Dimenzije: 32 cm
  • Proizvođač: Ibili
  • Cijena: 121,00 €

Opis

Ibili proizvodi vrlo kvalitetno kuhinjsko posuđe, pribor i kuhinjske gadgete od 1942. godine. Kontinuirane inovacije proizvoda i prilagodba zahtjevima tržišta stvorila je vjernu bazu kupaca. Ibili posuđe jamči uštedu novca, održivost te maksimalnu energetsku učinkovitost. Kuhinjski pribor i gadgeti odraz su funkcionalnosti, dizajna i kvalitete materijala. Vrlo su traženi u našem asortimanu!

Tehničke karakteristike

Nova generacija posuđa izuzetne energetske učinkovitosti od lijevanog aluminija i sa slojem titana, bez štetnih kemijskih PFOA spojeva. Sadrži 3 sloja koji garantiraju neprijanjanje hrane. Silikonska zaštita na ručkama se može ukloniti, radi korištenja u pećnici. Dolazi s otpornim staklenim poklopcem. Za sve grijače podloge uključujući i indukciju. Pri proizvodnji ovog posuđa korištena je smanjena emisija ugljičnog dioksida, stoga se ovo posuđe tretira i kao ekološko.
Promjer 32 cm, visina 7 cm, kapacitet 5.9 litara.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi