1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Grill King (model 2022.) najpovoljniji je kamado roštilj s dimilicom

Grill King (model 2022.) najpovoljniji je kamado roštilj s dimilicom

Grill King je vrhunska marka keramičkih kamado roštilja i jedina koja nudi kamado roštilje s dimilicom. Grill King kamado je stoga roštilj, pećnica i dimilica u jednom! Uz dodatnu opremu u paketu koju čine pokrivalo za roštilj, kamen za pizzu, hvataljka za rešetku, deflektor topline i žarač, ovo je vjerojatno najbolja ponuda kamado roštilja na tržištu!


Kamado roštilji najbolja vanjska kuhala na svijetu


Kamado roštilji mogu sve, sporo i brzo kuhati, peći, dimiti, dinstati. Kontrolom temperature jednostavno omogućuju različite stilove kuhanja. Povisite temperaturu da biste pekli hamburgere, odreske, piletinu ili plodove mora. Snizite temperaturu da biste dimili prsa, rebra, krila ili ukusne priloge. Zbog sposobnosti zadržavanja topline i vlage, kamado roštilji omogućuju i pečenje peradi, janjetine, govedine i povrća bez gubitka okusa. Dodajte kamen za pečenje i moći ćete peći pizzu, kruh, pite i još mnogo toga. Mogućnosti su bezbrojne.


 

Grill King je spreman na sve!


Grill King kamado je roštilj, pećnica i dimilica u jednom! Ovaj roštilj trenutno je jedini na tržištu s posebno ugrađenom dimilicom što mu daje značajnu vrijednost. Odlikuju ga sve karakteristike nove generacije kamado roštilja, a dostupan je u najširoj paleti boja na tržištu. Uz dodatnu opremu koja ide u paketu, a koju čine pokrivalo za roštiljkamen za pizzuhvataljka za rešetkudeflektor topline i žarač, Grill king je zasigurno jedna od najboljih i svakako najpovoljnija ponuda vrhunskih kamado roštilja na tržištu!


Dimljenje hrane


Grill King kamado ima mogućnost dimljenja hrane. Uz višesatno održavanje niže temperature roštilja i odgovarajuće aromatično drveno iverje (tkzv. chips) različitih okusa, pripremit ćete savršeno meka rebarca s kojih se meso samo od sebe odvaja od kostiju. Pogledajte našu ponudu chipsa za dimljenje uz koji ćete stvarati nezaboravne arome vašeg roštilja.


Grill King dostupan u 3 veličine i 5 boja
U ponudi su tri veličine, najmanji promjera 56 cm, srednji promjera 61 cm i ekstra veliki promjera 74 cm. Dostupno je čak pet različitih boja.
Uz sve to na raspolaganju je velik izbor pribora za roštiljanje, gadgeta za mariniranje, kao i raznih vrsta ugljena, briketa i chipseva.