1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Grill King kamado roštilji s dimilicom i dodatnom opremom

Grill King kamado roštilji s dimilicom i dodatnom opremom

Grill King je vrhunska marka keramičkih kamado roštilja i jedina koja nudi kamado roštilje s dimilicom. Grill King kamado je roštilj, pećnica i dimilica u jednom!


Kamado roštilji najbolja vanjska kuhala na svijetu


Kamado roštilji mogu sve, sporo i brzo kuhati, peći, dimiti, dinstati. Kontrolom temperature jednostavno omogućuju različite stilove kuhanja. Povisite temperaturu da biste pekli hamburgere, odreske, piletinu ili plodove mora. Snizite temperaturu da biste dimili prsa, rebra, krila ili ukusne priloge. Zbog sposobnosti zadržavanja topline i vlage, kamado roštilji omogućuju i pečenje peradi, janjetine, govedine i povrća bez gubitka okusa. Dodajte kamen za pečenje i moći ćete peći pizzu, kruh, pite i još mnogo toga. Mogućnosti su bezbrojne.
 

Grill King je spreman na sve!


Grill King kamado je roštilj, pećnica i dimilica u jednom! Ovaj roštilj trenutno je jedini na tržištu s posebno ugrađenom dimilicom što mu daje značajnu vrijednost. Odlikuju ga sve karakteristike nove generacije kamado roštilja, a dostupan je u paleti boja.


Dimljenje hrane


Grill King kamado ima mogućnost dimljenja hrane. Uz višesatno održavanje niže temperature roštilja i odgovarajuće aromatično drveno iverje (tkzv. chips) različitih okusa, pripremit ćete savršeno meka rebarca s kojih se meso samo od sebe odvaja od kostiju. Pogledajte našu ponudu chipsa za dimljenje uz koji ćete stvarati nezaboravne arome vašeg roštilja.
 

Bogata serijska oprema


Uz serijsku opremu u paketu koju čine: dvije police od bambusa, razdjeljnik rešetke od nehrđajućeg čelika (fleksibilan sustav pečenja), hvataljka za grill rešetku, otvor dimilice i ladica za ubacivanje čipsa za dimljenje, pokrivalo za kamado roštilj, kamen za pizzu, dvodijelni deflektor topline, obruč za deflektor (služi i kao stalak za wok), žarač za čišćenje pepela i razgrtanje ugljena - ovo je vjerojatno najbolja ponuda kamado roštilja na tržištu!


Grill King dostupan u 3 veličine i 3 boje


U ponudi su tri veličine, srednji promjera 56 cm (22"), klasični promjera 61 cm (24") i golemi promjera 74 cm (29"). Dostupni su u 3 boje. Uz sve to na raspolaganju je velik izbor pribora za roštiljanje, gadgeta za mariniranje, kao i raznih vrsta ugljena, briketa i chipseva.
 

Svestran i moćan!


Uz stalak od nehrđaućeg čelika (dolazi u serijskoj opremi), pretvorite svoj Grill King kamado u moćnu svestranu peć! Promjer stalka od 22,5 cm omogućuje da u njega stavite lonac, wok, Dutch Oven ili bilo koju drugu prikladnu posudu te pripremite primjerice - kotlić, ili bilo koje azijsko jelo!