1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Emile Henry vrhunsko francusko keramičko posuđe

Emile Henry vrhunsko francusko keramičko posuđe

Emile Henry posuđe od vrhunske vatrostalne keramike proizvedeno u Francuskoj, novost je u našem asortimanu. Vjerujemo da ćete biti oduševljeni, razlozi su gurmanski i funkcionalni. Ukoliko nikad niste probali kuhati u potpuno prirodnom keramičkom posuđu, kad jednom probate upoznat ćete za vas možda potpuno novu dimenziju kuhanja i pečenja, a zapravo tradiciju zemlje i vatre.


 

Sigurno, čvrsto i otporno


Ne trebate brinuti za sigurnost jer Emile Henry keramika izrađena je od najbolje burgundske gline, a glazura je izuzetne čvrstoće od specijalne mješavine staklene prašine. Zagrebete li nožem po površini pekača ili neke druge posude za kuhanje i pečenje neće se dogoditi ništa.
 

Svestrano


Emile Henry posuđe od keramike spremno je za kuhanje na ploči, čak i na indukciji ako izaberete liniju Delight ili za druge linije koristite konverter za indukciju, a naravno i za pečenje u pećnici. Temperatura korištenja je raskošna, maksimalna je do 270 °C, a minimalna do -20 °C.


 

Preporučamo sve, a vi izaberite što vam je primarno


Sigurni smo da će vas oduševiti fantastični veliki pekači s poklopcem za piletinu, ali možete peći i druge vrste mesa, janjetinu, teletinu ili nešto treće. Dutch oven odnosno okrugli ili ovalni lonac za kuhanje već dobro poznajete po svojoj svestranosti, imati jedan od keramike izvrsno je rješenje. Ako ste ljubitelj ribe svakako nabavite Papilotte posudu s poklopcem za pripremu ribe na pari odnosno kao da spremate ribu u papiru za pečenje (al cartoccio). Egzota Afrike dolazi s popularnim tajinom (marokanska peka) u kojem možete pripremati doista raznovsna jela od ribe, mesa i povrća pa tako i standardna domaća jela (recimo žgvacet od piletine, razne gulaše i još mnogo toga). Poseban oblik poklopca omogućava stvaranje pare i povratno vlaženje hrane, a okusi se besprijekorno razvijaju. Jednako fantastični su različiti pekači za kruh i bagete, ali i za ukusne pite i raznovrsne kolače.


Katalog


Pogledajte ponudu vrhunskog i 100% prirodnog Emile Henry francuskog posuđa i odaberete nešto za sebe te oduševite ukućane i goste.
Piletina s ružmarinom i povrćem u Emile Henry pekaču za meso

Bilo da se radi o piletini, puretini ili janjetini, Emile Henry veliki pekač za meso omogućuje savršeno pečenje velikih komada mesa do čak 5 kilograma, bez prljanja vaše pećnice! Specifičan oblik pekača pruža odličan raspored topline tijekom pečenja, tako da meso iznutra ostaje meko i sočno, a korica je hrskava. U ovom videu donosimo vam jednostavan recept za pečeno pile s ružmarinom i povrćem, savršen za obiteljski ručak.