1. Početna
  2. Pribor za jelo i noževi
  3. Noževi
de Buyer FK2 nož za filetiranje s ekstra fleksibilnom oštricom

de Buyer FK2 nož za filetiranje s ekstra fleksibilnom oštricom

DE BUYER
  • Šifra: 4283.18
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: FK2 nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 18 cm
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 79,50 €

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Materijal za najviše zahtjeve: oštrica izrađena od njemačkog čelika X50Cr-MoV15 (1.4116)
Drška je izrađena od polimera od ugljičnih vlakana
Duljina oštrice 18 cm.
Poseban nož s vrlo fleksibilnom i tankom kaljenom oštricom i šiljastim krajem. Savršen za filetiranje i čišćenje ribe. Snažna polimerna ručka ojačana ugljičnim vlaknima i protutežom od nehrđajućeg čelika. Duljina oštrice 18 cm.
Fiber Karbon 2 visokotehnološki su profesionalni noževi izrađeni od nehrđajućeg čelika i polimera ugljičnih vlakana. Vrlo su izdržljivi i funkcionalni.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi