1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Posude za voće i predjela
Brandani apetizer set posudica sa stalkom

Brandani apetizer set posudica sa stalkom

Brandani
  • Šifra: B54604
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: porculan/bambus
  • Dimenzije: 20 cm
  • Proizvođač: Brandani
  • Cijena: 22,50 €

Opis

Brandani Gift Group poznata je tvrtka s bogatom tradicijom koja njeguje iskustvo, stalnu pažnju prema novim trendovima, dobar ukus i svjesnost tržišta, stvarajući širok asortiman elegantnih i inovativnih artikala za darivanje i dom. Njihov prepoznatljivi talijanski stil, duboko ukorijenjen u Toskani, osvaja globalnu publiku, posebno elitne kupce koji cijene sofisticiranu izradu. Njihova linija proizvoda odražava dinamičnost tvrtke, prikazujući prilagodljivost promjenama na tržištu uvodeći linije koje anticipiraju nove trendove, naglašavajući spoj estetike i funkcionalnosti.

Tehničke karakteristike

Tražite idealan poklon za svaku priliku? Prekrasan i praktičan mini pladanj sa bambusovim stalkom i četiri posudice u obliku srca
Promjer 20 cm, visina 12,5 cm
Materijal porculan/bambus

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi