Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Briketi za dimljenje
Bradley Smoker briketi za dimljenje Special blend, 120 komada

Bradley Smoker briketi za dimljenje Special blend, 120 komada

Bradley Smoker
  • Šifra: BTSB120
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: Bradley Smoker
  • Cijena: 609,00 kn
  • Crni petak

Opis

Ključ uspjeha pušnica Bradley krije se u briketima s okusima Bradley. Briketi se proizvode povezivanjem točno određene količine iverja tvrdog drva kontroliranim pritiskom do određene gustoće. Okus dima određen je vrstom drveta koje izgara.

Joha i javor daju bogat, specifičan okus i uglavnom se upotrebljavaju za pripremu plodova mora, šunke i slanine.

Snažniji i vrlo specifični okusi prosopisa i oraha uglavnom se upotrebljavaju za dimljenje govedine i svinjetine, poput svinjskih plećki i goveđih prsa.

Jabuka i trešnja daju slađi, blaži okus dima, koji se uglavnom upotrebljava s mesom peradi i divljači.

Briketima s okusom koji se upotrebljavaju u pušnicama Bradley potrebno je 20 minuta da izgore i pritom stvaraju čist okus dima. Kako briket izgara iz komore za izgaranje polako ga istiskuje sljedeći bristiskuje sljedeći briistiskuje sljedeći briket. Taj se ciklus nastavlja dok god u pušnici ima briketa.

Okus dima nastaje u prvim trenucima izgaranja drva. Jednom kad drvo stvori dovoljno topline da samo nastavi gorjeti, stvara i visoku temperaturu, kiseline, smolu i plinove. To će utjecati na okus i izgled dimljene hrane. U tom stadiju izgaranja drva nemate kontrolu nad uvjetima pečenja. S briketima s okusom Bradley više ne morate nagađati.

Tehničke karakteristike

Briketi s okusom Bradley sprječavaju stvaranje neželjene topline. Dim koji nastaje izgaranjem briketa Bradley četiri je puta čišći od dima koji nastaje izgaranjem jednakog rastresenog iverja koje izgara u tavi ili komori za izgaranje.

Jednom briketu u pušnici Bradley potrebno je 20 minuta da izgori. Uporabni troškovi pušnice tako iznose manje od 10 kuna po satu.

Sastav

Briketi s okusom Bradley proizvode se od prirodnog drva bez aditiva. Ispitivanja koje je proveo Institut za tehnologiju u Britanskoj Kolumbiji pokazala su da je dim koji nastaje izgaranjem briketa Bradley četiri puta čišći od dima koji nastaje izgaranjem jednakog iverja koje izgara u tavi ili komori za izgaranje.

99,98 % briketa čine prirodna tvrda drva ili drva voćaka
0,02 % čini kolagen, prirodna tvar koja služi za povezivanje

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi